Vul alle velden in om aan de wedstrijd deel te nemen.
E-mail adres:
Keuze Hoofdprijs:
1ste Voorkeursbestemming Nevenprijs:
2de Voorkeursbestemming Nevenprijs:
Schiftingsvraag:

Hoeveel verschillende mailadressen zullen deelnemen aan deze wedstrijd, zowel online als op de vakantiesalons van Roeselare (4 dagen), Hamont-Achel (1 dag) en Antwerpen (4 dagen)?
TIP: download de 'Bij Landgenoten' APP op iOS of Android, scroll naar beneden op de startpagina, en lees de heel interessante tip in de sectie 'OVER'.
 
 
REGLEMENT

1. Slechts één deelname per mailadres wordt verwerkt. Bij meerdere deelnames met hetzelfde mailadres zullen de laatst doorgegeven online formuliergegevens in beschouwing worden genomen.
2. Slechts één deelname per IP-adres wordt verwerkt. Bij meerdere deelnames met hetzelfde IP-adres zullen de laatst doorgegeven online formuliergegevens in beschouwing worden genomen.
3. Elke winnaar (= persoon die volgens een watervalsysteem het antwoord op de schiftingsvraag het best benadert) kan slechts één prijs winnen, m.n. de prijs met de hoogste nog beschikbare waarde (resp. hoofdprijs en nevenprijs).
4. Elke winnaar krijgt het verblijf toegekend op de door hem gekozen voorkeursbestemming, tenzij het verblijf op die bestemming intussen niet meer beschikbaar is. In dat geval wordt via een watervalsysteem gekeken naar de alternatieve voorkeursbestemming, waar hetzelfde principe van toepassing is.
5. In een land met meerdere winmogelijkheden (Duitsland, Frankrijk, Portugal, Spanje) worden volgens hetzelfde watervalsysteem de prijzen in aflopende waardevolgorde toegekend.
6. De winnaars worden via mail verwittigd. Het staat elke winnaar vrij de prijs te aanvaarden of te weigeren. De aanvaarding of weigering moet gebeuren binnen de 3 weken volgend op de mail met de communicatie over de gewonnen prijs. Weigering geeft geen recht op een alternatieve prijs. Alle aan de weggegeven verblijven verbonden voorwaarden zijn vooraf bekend aan de deelnemers en staan vermeld op http://www.bijlandgenoten.be/wedstrijd2018/.
7. Niet opgenomen of niet aanvaarde prijzen worden niet aan anderen toegekend.
8. Deelnemers aan de wedstrijd gaan ermee akkoord dat hun mailadres wordt gebruikt voor publicitaire doeleinden (e-mailings), dit enkel door Bij Landgenoten en door de accommodaties op de gekozen bestemmingen. Elke deelnemer krijgt de kans zich uit toekomstige mailings van Bij Landgenoten uit te schrijven.